Utvalg av våre middagsretter
Middagsretter laget av våre kokker - fra vårt kjøkken.
Våre middagsretter er ferdig tilberedt på vårt kjøkken, alt som kreves er en beskjeden kjøkkeninnsats like før servering.
Kyllinggryte
Økologisk kyllingbryst fra Holte Gård, grønnsaker & kremet soppsaus
Vegetarlasagne
Aubergine, squash, paprika, tomat, løk, ost & pastaplater
Hjortesauté
Indrefilet av hjort, rotgrønnsaker, tyttebær & vinsaus
Finnbiffgryte
Reinsdyrskav, sopp & tyttebær
Fiskegryte
Fersk fisk, grønnsaker & safransaus/hvitvinsaus
Janssons fristelse
Grateng med potet, løk & ansjos
Panert torsk
Pankopanert, renskåret torskeloin
Husets fiskekaker
Med dagens fangst
Fiskepudding i rekesaus
Med reker, purre, gulrot & kremet saus. Ost på toppen, som gratineres ved ovnsbaking
Fiskegrateng
Med hvit fisk, purre, gulrot & pankomel for en sprø topping
Fiskesuppe
Kremet fiskesuppe med purre & gulrot
Se "utvalg fra vårt kjøkken" - "supper" for flere av husets supper