Utvalg av våre middagsretter

Middagsretter laget av våre kokker - fra vårt kjøkken.

Våre middagsretter er ferdig tilberedt på vårt kjøkken, alt som kreves er en beskjeden kjøkkeninnsats like før servering.

Kyllinggryte

Økologisk kyllingbryst fra Holte Gård, grønnsaker & kremet soppsaus

Vegetarlasagne

Aubergine, squash, paprika, tomat, løk, ost & pastaplater

Hjortesauté

Indrefilet av hjort, rotgrønnsaker, tyttebær & vinsaus

Finnbiffgryte

Reinsdyrskav, sopp & tyttebær

Fiskegryte

Fersk fisk, grønnsaker & safransaus/hvitvinsaus

Janssons fristelse

Grateng med potet, løk & ansjos

Panert torsk

Pankopanert, renskåret torskeloin 

Husets fiskekaker

Med dagens fangst

Fiskepudding i rekesaus

Med reker, purre, gulrot & kremet saus. Ost på toppen, som gratineres ved ovnsbaking

Fiskegrateng

Med hvit fisk, purre, gulrot & pankomel for en sprø topping

Fiskesuppe

Kremet fiskesuppe med purre & gulrot

Se "utvalg fra vårt kjøkken" - "supper" for flere av husets supper

 

Bestillingsskjema

Fornavn, Etternavn