Utvalg av våre middagsretter
Middagsretter laget av våre kokker - fra vårt kjøkken.
Våre middagsretter er ferdig tilberedt på vårt kjøkken, alt som kreves er en beskjeden kjøkkeninnsats like før servering.
Boueuf Bourguignon
Høyrygg av okse, rotgrønnsaker & rødvinsaus
Hjortesauté
Indrefilet av hjort, rotgrønnsaker, tyttebær & vinsaus
Finnbiffgryte
Reinsdyrskav, tyttebær, erter & viltsaus
Kyllinggryte
Lårfilet av kylling, grønnsaker & kremet parmesansaus
Brunet rypebryst
Server gjerne med vår hjemmelagde rypesaus, russiske erter, rosenkål og rørte tyttebær
Vegetarlasagne
Aubergine, squash, paprika, tomat, løk, ost & pastaplater
Fiskegryte
Fersk fisk, grønnsaker & safransaus/hvitvinsaus
Fiskesuppe
Kremet fiskesuppe med purre & gulrot
Fiskegrateng
Med hvit fisk, purre, gulrot & pankomel for en sprø topping
Panert torsk
Pankopanert, renskåret torskeloin
Husets fiskekaker
Med dagens fangst
Fiskepudding i rekesaus
Med reker, purre, gulrot & kremet saus. Ost på toppen, som gratineres ved ovnsbaking
Janssons fristelse
Grateng med potet, løk & ansjos
*
Ønsker du en søt avslutning på kvelden?
Klikk her for husets desserter