Utvalg av våre middagsretter

Middagsretter laget av våre kokker - fra vårt kjøkken.

Våre middagsretter er ferdig tilberedt på vårt kjøkken, alt som kreves er en beskjeden kjøkkeninnsats like før servering.

Brunet rypebryst

Server gjerne med vår hjemmelagde rypesaus, russiske erter, rosenkål og rørte tyttebær

Hjortesauté

Indrefilet av hjort, rotgrønnsaker, tyttebær & vinsaus

Finnbiffgryte

Reinsdyrskav, tyttebær, erter & viltsaus

Boueuf Bourguignon

Høyrygg av okse, rotgrønnsaker & rødvinsaus

Kyllinggryte

Lårfilet av kylling, grønnsaker & kremet saus

Vegetarlasagne

Aubergine, squash, paprika, tomat, løk, ost & pastaplater

Fiskegryte

Fersk fisk, grønnsaker & safransaus/hvitvinsaus

Janssons fristelse

Grateng med potet, løk & ansjos

Panert torsk

Pankopanert, renskåret torskeloin 

Husets fiskekaker

Med dagens fangst

Fiskepudding i rekesaus

Med reker, purre, gulrot & kremet saus. Ost på toppen, som gratineres ved ovnsbaking

Fiskegrateng

Med hvit fisk, purre, gulrot & pankomel for en sprø topping

Fiskesuppe

Kremet fiskesuppe med purre & gulrot

Husets silderetter

 

*

Ønsker du en søt avslutning på kvelden?
Klikk her for husets desserter

 

Bestillingsskjema

Frakt tilkommer ved levering. Betaling: kontant ved levering eller faktura for faste bedrifter / organisasjoner