Utvalg av våre middagsretter

Middagsretter laget av våre kokker - fra vårt kjøkken.

Våre middagsretter er ferdig tilberedt på vårt kjøkken, alt som kreves er en beskjeden kjøkkeninnsats like før servering.

Boueuf Bourguignon

Høyrygg av okse, rotgrønnsaker & rødvinsaus

Kyllinggryte

Lårfilet av kylling, grønnsaker & kremet parmesansaus

Vegetarlasagne

Aubergine, squash, paprika, tomat, løk, ost & pastaplater

Fiskegryte

Fersk fisk, grønnsaker & safransaus/hvitvinsaus

Fiskesuppe

Kremet fiskesuppe med purre & gulrot

Fiskegrateng

Med hvit fisk, purre, gulrot & pankomel for en sprø topping

Panert torsk

Pankopanert, renskåret torskeloin 

Husets fiskekaker

Med dagens fangst

Fiskepudding i rekesaus

Med reker, purre, gulrot & kremet saus. Ost på toppen, som gratineres ved ovnsbaking

Brunet rypebryst

Server gjerne med vår hjemmelagde rypesaus, russiske erter, rosenkål og rørte tyttebær

Hjortesauté

Indrefilet av hjort, rotgrønnsaker, tyttebær & vinsaus

Finnbiffgryte

Reinsdyrskav, tyttebær, erter & viltsaus

Janssons fristelse

Grateng med potet, løk & ansjos

*

Ønsker du en søt avslutning på kvelden?
Klikk her for husets desserter

 

Bestillingsskjema

Frakt tilkommer ved levering. Betaling: kontant ved levering eller faktura for faste bedrifter / organisasjoner