Kjent for god mat siden 1917
Fjelberg i Bygdøy allé har siden 1917 kunnet tilby havets delikatesser, markens vilt og spennende råvarer til våre kunder.
Ole Fjelberg startet forretningen i 1917. Han kom opprinnelig fra Fredrikstad, men flyttet da til Oslo, hvor han åpnet Fjelberg Fisk & Vilt på Bekkelaget. I 1923 åpnet forretningen i vakre Bygdøy allé på Frogner.
Diskene har alltid bugnet av ferske fristelser fra havet, godt utvalg av vilt og eksotiske frukt og grønnsaker. Ut fra datidens målestokk var utvalget rikelig, variert og servicen ypperlig. Ole Fjelbergs nevø, Rolf Olsen kom også fra Fredrikstad. Han jobbet i fiskeforretningen til sin eldre bror og kunne faget godt. I 1956 dro Rolf med sin kone Laila til hovedstaden for å ta over onkelens spesialforretning i Bygdøy allé og tok over navnet Fjelberg. Rolf visste at kundene var kvalitetsbevisste, hvor kun de beste råvarene fikk ligge i diskene.
Rolf var nytenkende og utvidet sortimentet med flere spennende råvarer. Vareutvalget er i dag også sesongbasert. Enten det er hjort, tiur, orrhane, rype, reinsdyr, kveite, piggvar, hummer, kamskjell eller tunfisk er kvaliteten fortsatt av ypperste klasse.
Lidenskap
Per-Ole Fjelberg tok over Fjelberg Fisk & Vilt tidlig på 1980-tallet. Som sønn av Rolf og Laila er han tredje generasjons eier av forretningen. Per-Ole utviklet butikken videre med eget kjøkken, ansatte dyktige og fagutdannede medarbeidere og satset på hjemmelagede retter, supper og sauser, fersk skalldyr, fisk & vilt. Forretningen skulle bugne av fristelser, være delikat og kvalitetsrik. Sammen med sin kone Anne Charlotte viderefører Per-Ole den service og kvalitet som alltid har vært varemerket for Fjelberg Fisk & Vilt.
Nærhet til kundene
I dag består staben av flere erfarne kokker. Daglig lages det ferdige middagsretter med tilbehør, hjemmelagde fiskekaker, supper, sauser og dressinger. Skal du ha selskap? Kontakt oss så hjelper vi deg med å sette opp menyen. Ved bestilling anretter våre kokker lekre sashimifat, skalldyr- og delikatessefat med husets dressinger til. Kokkene lager både maten og arbeider med kundebehandling. De gir mer enn gjerne tips og råd for valg av råvarer og tilberedning.
Skriv postnummer
Ingen levering tilgjengelig i {{formattedPostNumber}}
Leveringspriser
-
{{item.type}}
Stengt{{getTime(item.timeRange.start, item.timeRange.end)}}{{item.price}} kr{{getTime(item.start, item.end)}}{{item.price}} kr